Siyaset - Politika 31.03.2020 13:07

AK Parti'den 'Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na, AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş 3, AK Parti Genel Başkan yardımcılarından Mahir Ünal 3, Mehmet Özhaseki 5, Hamza Dağ 3 maaşını bağışladı.
AK Parti'den 'Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na yönelik paylaşımda bulundu.

Numan Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığımız Milli Dayanışma Kampanyası'na 3 aylık maaşımla destek veriyorum. Gün, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma günüdür." ifadelerini kullandı.

Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kampanyaya destek olarak 3 aylık maaşını bağışladığını aktardı.

AK Parti Genel Başkan yardımcılarından Mehmet Özhaseki de Twitter hesabından "Biz bize yeteriz Türkiyem" etiketiyle yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 aylık maaşımla destek veriyorum. Milletçe nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız."

Hamza Dağ ise "Cumhurbaşkanımızın ve kabinemizin öncülüğünde, bu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için başlatılan kampanyaya ben de 3 aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum." mesajıyla destek verdi.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacıyla Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan Milli Dayanışma Kampanyası’na 3 aylık milletvekili maaşımla katılarak bu hayır yarışında yerimi alıyorum." ifadelerini kullandı.

Kampanyaya AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya 2 maaşını, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise 1 maaşını bağışlayarak katıldığını bildirdi.