Magazin 10.09.2018 02:00 Güncelleme: 09.09.2018 23:28

"Albümde Kar Amacı Gütmüyorum"

Volkan Konak,önceki akşam Kıbrıs'ın en iyi otellerinden biri olan Nuh-un Gemisi Deluxu otelde sahne aldı.
"Albümde Kar Amacı Gütmüyorum"

Sahne öncesi kameraların karşısına geçen şarkıcı,"Tatil öncesi son konserim diyerek" cümleye başladı. Volkan Konak,"1 aylık tatile çıkıyorum. Bu akşam son konserimizi yapacağız mutluyuz" diye konuştu. Yeni albümüyle alakalı konuşan şarkıcı,"Şuan da aranjeler yapılıyor. Ben tatilden döndükten sonra demo şeklinde bir okuma yapacağız.Kasım gibi bitiririz ama firma yılbaşından sonra çıkarır. 10 şarkılı bir albüm olacak" diye konuştu.

"Biz biraz eski kafada kaldık"

Single yapmayı düşünmediniz mi? sorusuna Konak,"Albüm deyince 10 tane şarkılı olmalı. En az 12 tane. Biz biraz eski kafa da kaldık" şeklinde cevapladı.

"Arşiv değeri olan eser bırakmak lazım"

Maliyetler yüksek olduğu için sanatçı arkadaşlarınız single yapıyor? Siz düşünmüyor musunuz,diye sorulunca,""Onu da anlayışla karşılıyorum. Oda bir tercihtir. Bu konuda çok başarılı arkadaşlar da var. Ben biraz eski alışkanlıklarımdan çabuk kurtulan bir adam değilim. Albüm dediğin zaman hatıralık böyle arşivlik değeri olan bir eser bırakmak lazım. Bende böyle düşünüyorum. Single yapmaya alışamadım" dedi.

"Sahnelerden para kazanıyoruz"

Yaptığı albümlerde kar amacı beklemediğini söyleyen Konak,"Kar amacı gütmüyorum. Mesleğimi yapıyorum.Kendimin mutlu olması lazım. Ben mutlu olunca karşı tarafta mutlu oluyor. Zaten albüm yapmadan ziyade biz sahnelerden para kazanıyoruz. Albüm bizim prestijimiz oldu. İnsanlara yenilenme yeni kabuk değiştirme yeni eserler söyleme söylenmemişi söylemek dolayısıyla ticari bir amacım yok zaten" şeklinde konuştu.

"Polat Yağcı'nın çok emeği geçti"

Yeni albümündeki şarkılar için iddialı konuşan Konak," Oradan zaten iki üç tane sağlam şarkı çıkar.Özel süzgeçten geçti çok güzel şarkılar yakaladık.Polat Yağcı'nın çok emeği geçti. Çünkü onun hisleri kuvvetli. Biz yalına biliriz ama prodüktörler biraz daha hisleri kuvvetli kanaları açık oluyor" dedi.

"İyi bir baba olmaya çalışacağım"

1 aylık tatilini yurtdışında geçireceğini söyleyen Konak,"Yurtdışına çocuklarımın yanına gidiyorum. Onlara zaman ayıracağım iyi bir baba olmaya çalışacağım ilgilenemediğim zamanların açığını kapatacağım yazın çok yoğundum dinlenmen lazım" dedikten sonra sahnenin yolunu tuttu.