Magazin 11.06.2021 04:59 Güncelleme: 11.06.2021 07:44

"ALMEDA'YA DESTEK OLMAK İÇİN DOĞUMA GİRDİM"

Geçtiğimiz gün kızları Alina'yı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Sayışman çifti hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtldı.
"ALMEDA'YA DESTEK OLMAK İÇİN DOĞUMA GİRDİM"

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten Almeda, "İyiyim ama benim doğumlarım biraz zor geçiyor. Yine de çok şükür. Allah, isteyen herkese nasip etsin." dedi. Basın mensuplarının "Doğuma siz de girdiniz mi?" sorusuna Sayışman, "Evet girdim. Efehan'dan sonra girmeyeceğim demiştim ama dayanamayıp girdim. Destek olmak istedim." diyerek yanıtladı. Almeda Sayışman ise "Düne kadar 3. çocuğu konuşuyordu, doğumdan sonra 'Tamam' dedi." diyerek eşine takıldı.

"ALİNA AĞLAYINCA EFEHAN DA AĞLADI"

"Efehan da ağabey oldu. Tepkileri ne oldu?" sorusunu Tolgahan Sayışman, "Dün ilk olarak sevmek istedi ama bugün ikinci tepkisi biraz farklıydı." diye yanıtlarken Almeda Sayışman, "Alina ağlamaya başlayınca, o da ağladı. Ne anlama geldiğini çözemedik." diyerek cevapladı.

"ALİNA EFEHAN'A DAHA ÇOK BENZİYOR"

Tolgahan Sayışman Alina'nın annesine benzediğini söylerken Almeda Sayışman, "Efehan'ı ilk gördüğümde Tolgahan'a çok benzetmiştim ama Alina'yı ilk gördüğümde Efehan'a çok benzettim. Bana da, babasına da benziyor." dedi.