Vakıf Katılım web
Magazin 18.04.2019 12:32

Best Of Rumeli'nin Kazananları Belli Oldu!

İkincisi bu yıl Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Best Of Rumeli Ödül Töreni'nin oylama süreci yoğun bir katılım ve ilgi eşliğinde tamamlanarak sahiplerine gitmek üzere hazırlandı.
Best Of Rumeli'nin Kazananları Belli Oldu!

21 Nisan Pazar akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek olan bu özel tören; televizyon, sinema, müzik, moda, spor, edebiyat, akademi ve basın dünyasından birbirinden değerli birçok önemli ismi buluşturacak.

 Sunuculuğunu; Balkanların en önemli ve en başarılı sanatçısı Suzan Kardeş ile Yusuf Emin'in üstlendiği tören için, titizlikle hazırlanan Atatürk heykellerinden özel olarak yaptırılan ödüller, kültürler arası kardeşliği, dostluğu ve sevgiyi sembolize edecek.

 Sanat camiasının en değerli isimlerinin yanı sıra müzik dünyasının efsaneleşen isimleri ve birbirinden değerli akademisyenleri bir araya getirecek olan törende, Rumeli’nin en sevilen 16 farklı ismi değerli ödüllerin sahibi olacak.

 www.bestofrumeli.com adresinden yaklaşık olarak 1 ay devam eden oylama sonuçları değerli katılımcılarımız ve noter huzurunda belirlenmiştir.

21 Nisan'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek ödül törenine ücretsiz olarak davetlisiniz!