Magazin 31.10.2018 11:09

Buray'la Bayram Coşkusu

Buray, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında konser verdi. Binlerce kişi Buray'ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
Buray'la Bayram Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen kutlamaların yıldızı, pop müziğin sevilen ismi Buray oldu. Ünlü şarkıcı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen bayram etkinliği kapsamında Sahil Dolgu alanında sahneye çıktı.

YAŞASIN CUMHURİYET

Binlerce kişinin doldurduğu konser alanında büyük coşku yaşandı. “Sen Sevda mısın”, “İstersen”, “Aşk mı Lazım”, “Seni Sevmiyorum Artık” gibi hit şarkılarının yanı sıra yeni albümü “Kehanet”te yer alan parçaları da seslendiren Buray’a Tekirdağlılar hep bir ağızdan eşlik etti. Buray, elinde Türk bayraklarıyla okuduğu marşlarla kalabalığın yaşadığı coşkuyu zirveye taşıdı. Sevilen sanatçı, konser bitiminde seyircilerle çektiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarında “Yaşasın Cumhuriyet” ve “Ne mutlu Türküm diyene” hashtag’leriyle paylaştı. O kareye beğeni yağdı.