Magazin 06.11.2019 00:30 Güncelleme: 05.11.2019 20:48

FITIK KORSESİ İLE KENDİ SAHNE MODASINI YARATTI

Başarılı sanatçı Aydilge Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Adem Baştürk Kültür Merkezi'nde muhteşem bir konsere imza attı.
FITIK KORSESİ İLE KENDİ SAHNE MODASINI YARATTI

Belinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sahneye özel bir korse ile çıkan Aydilge, tüm biletlerini tüketen hayranlarını yalnız bırakmamak için ağrılarına rağmen iki saat boyunca sahnede kaldı. Korsesini özel bir tasarımla kamufle eden sanatçı ''Modada çığır açıyorum bu gece! Özel tasarım korsemle, fıtık modasını başlatıyorum!'' diyerek hayranlarıyla şakalaştı.

EN GÜZEL HEDİYE KALICI VE GERÇEK DOSTLUKLAR...

''Ünlü ünsüz pek çok insanın kıyafetlere, mala mülke ve zenginliğe aşırı değer verip, sosyal medyada sürekli birbirlerine aldıkları hediyeleri, partileri ve zenginliklerini konuşması, aslında kalplerdeki fakirliğin işareti'' diyen Aydilge bu sözleri ile müzikseverlerden alkış alırken en güzel hediyenin kalıcı ve gerçek dostluklar olduğunu vurguladı. Konserinin son bölümünde seyircileri sahne önüne davet ederek onlarla muhteşem bir kavuşmaya imza atan başarılı sanatçı, samimiyetiyle büyük takdir topladı.

AĞRILARININ ŞİFASI ALKIŞLAR OLDU

Bir süredir fizik tedavi gören ve doktorlarının tüm uyarılarına rağmen sahneye çıkmaya devam eden Aydilge, konser sonrası kontrolünü yapan doktorlarına da dinleyicileri sayesinde her gün daha çok şifalandığını dile getirdi.