Magazin 19.10.2019 00:30

GENÇ SANATÇIDAN DUYARLI DAVRANIŞ

Yaz başında yayınladığı single'ı ''Ohho'' ile müzik dünyasına güçlü bir giriş yapan Cerem Onurluer İstanbul gece hayatına bomba gibi düştü.
GENÇ SANATÇIDAN DUYARLI DAVRANIŞ

Geçtiğimiz akşam KapıElli5'te sahneye çıkan genç şarkıcı,gerek performansı gerekse güzelliğiyle kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri şaşırtmayı başardı. Sahenesine ''Yiğidim Aslanım'' ile başlayarak mekanda duygusal rüzgarlar estiren Cerem Onurluer, ''Sınırlarımızın ötesinde biz burada rahat ve huzurlu yaşayalım diye gözünü bile kırpmayan mehmetçiklerimize selam olsun. Yitirdiklerimizin ruhu şad olsun. Bu akşam çok eğlenmeyelim olur mu? Müsadeniz olursa ilk yarım saat hareketli şarkılar söyleyeyim, daha sonra daha ağır, daha yavaş eserlerle devam edelim. Onlar orada bizler için nöbetteyken böylesi daha makbul.'' sözleriyle de uzun süre ayakta alkışlandı.

Yaklaşık iki buçuk saatlik performansında Türk müziğine derin izler bırakmış bir çok ünlü ismin şarkılarını seslendiren başarılı şarkıcı, güçlü yorumunu duyarlı açıklamalarıyla pekiştirdi.

EN ANLAMLI TEMENNİ

Sahnesinin finalini ''Bir Başkadır Benim Memleketim'' ile yapıp programını sonlandıran Cerem Onurluer, yoğun istek üzerine tekrar döndüğü sahneden mzüikseverlere teşekkür ederken ''Bugün burada olan herkese anlayışı ve duyarlılığı için teşekkür ediyorum. Gün birlik olma vakti. Sizlerden küçük bir ricam var. Yarın sabah uyanınca bu ülkenin bir ferdi olduğunuz için bir kez daha Allah'a şükredin. Çünkü biz yedi cihana hükmederken karıncayı bile incitmemiş bir ecdadın torunlarıyız.'' ifadeleriyle bir kez daha büyük alkış aldı.