Magazin 20.07.2021 04:13

Koray Avcı; Harbiye Başka Bir Heyecan.

Koray Avcı Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla "Harbiye Yıldızlar Geçidi" konser serisinde sahneye çıktı.
Koray Avcı; Harbiye Başka Bir Heyecan.

Geçtiğimiz ay çıkardığı yeni teklisi “Sarhoş Gibiyim” ile geceyi açan Avcı, hem şarkıları hem sohbeti ile kendisini izlemeye gelen İstanbullularla keyifli bir gece yaşattı.

Koray Avcı, "En iyi Genç Tasarımcı"ödüllü Ali K. Yani imzalı kostümü ile 21:00'de çıktığı Harbiye Açıkhava konserinde ara vermeden 3 saat şarkı söyledi, seyircisi ile sohbet etti. Basın mensupları ile de bir araya gelen Avcı,"Dün geceden beri uyuyamıyorum. Ekip arkadaşlarım her zamanki konserimiz gibi düşün abi dediler ama Harbiye başka bir heyecan. 5. kez çıkıyorum bu sahneye ama her seferinde ilk kez çıkıyormuşum gibi oluyor. Bu heyecanı seviyorum. Çok da iyi hazırlandık. Konuklarımız var. Sabah sporumu yaptım, sonra provamızı bitirdik. Şimdi sahneye gidiyorum" diyerek Harbiye'de yerini aldı. Konserin ikinci bölümünde Koray Avcı sahnesine kanun virtüözü Aytaç Doğan ve Orta Doğu’nun ünlü sanatçılarından Ali Zandvakili konuk oldu. 

Aytaç Doğan ile Ahmet Kaya klasiklerinden Kum Gibi’yi söyleyen Koray Avcı, Ali Zandvakili ile birlikte efsane Zülfü Livaneli şarkısı “Leylim Ley” i Türkçe ve Arapça yorumladı. 

Koray Avcı, 2021 yaz turnesine Temmuz ve Ağustos 'ta Türkiye'yi gezerek devam edecek.