Magazin 22.09.2022 04:56

KUTSAL DAMACANA 4 GELİYOR!

Türk sinemasının en komik serilerinden biri olarak kabul edilen 'Kutsal Damacana', dördüncü ve son filmiyle izleyiciyle buluşuyor.
KUTSAL DAMACANA 4 GELİYOR!

Başarılı komedyen Şafak Sezer, unutulmaz ‘Papaz Fikret’ karakteriyle sinema salonlarını kahkahaya boğmaya hazırlanıyor! İşte, 2023 Ocak’ta beyazperdede olması planlanan filmden ilk kareler…

VATİKAN’DAN İSTANBUL’A

İlk filmi 2007 yılında çekilen 'Kutsal Damacana' serisinin son filminin çekimleri tamamlandı. 20 Ocak 2023’te vizyona girecek olan film, Fikret’in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan’a kadar yükselmesinin ardından yurda kesin dönüş yaptığı hikayesini konu alıyor.
Yarattığı ‘Papaz Fikret’ karakteriyle ciddi bir hayran kitlesi oluşturan Şafak Sezer, filmiyle alakalı şunları söyledi; “Sinema sektörü pandemiyle birlikte başlayan ve hala tam olarak toparlanamadığı bir süreç içinde. 'Kutsal Damacana’yla hem bu durgunluğu bitirmeyi hem de kaybolan eğlencemizi geri getirmeyi istiyoruz. Tek bir cümleyle özetlemek gerekirse; “Çok güleceğiz, çok!”

Senaryosunu Kamuran Süner’in yazdığı, yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği, Poll Films etiketli 'Kutsal Damacana 4’ün yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.