Magazin 12.09.2019 09:17

Muhteşem performans

Siyah Beyaz Aşk, Kara Sevda, Karadayı dizilerinde rol alarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Uğur Aslan geçtiğimiz günlerde Ankara'da bulunan 'Yol Kenarı' adlı mekanda '5+1' grubuyla sahneye çıktı.
Muhteşem performans

Yaklaşık 20 yıldır sahneye çıkan Uğur Aslan, pop, rock ve türkülerden oluşan repertuvarıyla konuklarına müzik ziyafeti sundu. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu Aslan “ Ankara’yla bir gönül bağım da var. Öğrencilik yıllarımda harçlığımı çıkarmak için şarkı söylemeye başlamıştım. Bunun ilk 10 yılı düzenli sonraki yıllar belli aralıklarla hep sahnedeydim. Yani 20 küsur yıldır müzik yapıyorum” dedi.

Ünlü oyuncu ‘Dizilerde yer almak mı, sahnede olmak mı?’ sorusuna ise '' Dizilerin de sahnenin de dinamikleri çok farklı. Birinde hazırlık yaparak izleyici karşısına çıkma şansınız varken, diğerinde daha spontane gelişiyor her şey. Bir şarkının hazırlığını yapıp ‘Bunu sahnede bugün mutlaka söylemeliyim’ diyorsunuz ama sahneye çıkınca duygunuz çok başka bir şarkıyla buluşabiliyor” cevabını verdi. Aslan, ayrıca çok yakında adını sır gibi sakladığı bir projeyle ekranlarda olacağını vurgulayarak “Yaklaşık bir yıllık bir aradan sonra çok önemli yeni bir projeyle tekrar ekranlarda olacağım. İzleyicilerin çok seveceği bir karakter olduğunu düşünüyorum' diye konuştu.Şafak GÜVEN