Magazin 16.04.2019 00:30

''Onlara meslektaşlarım olarak yaklaşırım''

Türkan Şoray'ın kızı rolüyle oyunculuğa başlayan Nurgül Yeşilçay kendi çocuğu olarak ünlenen genç starlara desteğini 'Gerekirse karşılarında oyunumu 20 kez tekrar ederim'  sözleriyle anlattı.
''Onlara meslektaşlarım  olarak yaklaşırım''

Oyunculuk dünyasına fenomen dizi  ‘İkinci Bahar’da  Türkan Şoray’ın kızı olarak adım atan ve bu sene oyunculuktaki 20. yılını kutlayan Nurgül Yeşilçay, kendi çocuğu olarak ünlenen Alina  Boz, Afra  Saraçoğlu,  Burak  Dakak gibi  genç starlara desteğini ‘’Dizilerde çocuklarım seçilirken orada  olurum. Onlara  çocuklarım değil meslektaşlarım olarak yaklaşırım.  İyi  oynamaları için gerekirse 20 tekrar  çekerim.’’ sözleriyle ifade etti.

Erman İştahlı’nın objektifine verdiği çarpıcı  pozlarla  bir moda dergisinin nisan kapağını süsleyen Yeşilçay, ‘’Çocuklarıma elimden gelen her desteği veririm. Sonra da kendi  kanatlarıyla uçmaya  başlarlar. Bir proje  kendi starlarını yaratıyorsa doğru projedir. Şu  anki projede de biribirinden yetenekli üç çoçuğum var. İsimlerini şimdiden ezberleyin, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen ve Emir  Özyakışır. Karşılarında etkilenmemek imkansız.’’