Magazin 20.10.2018 01:53 Güncelleme: 20.10.2018 02:00

Özdemir Erdoğan'dan Duygu Dolu Konser

Müziğin efsane ismi Özdemir Erdoğan, geçtiğimiz akşam Trump Alışveriş Merkezi'nde yer alan Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahne aldı. Usta sanatçının unutulmaz şarkılarını seslendirdiği konsere, sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.  
Özdemir Erdoğan'dan Duygu Dolu Konser

Arslan GÜVEN

En güzel şarkılarını hayranları için seslendiren efsane sanatçının oldukça duygulu ve coşkulu geçen konseri, saat 20.30’da başladı. Müzik ustası Özdemir Erdoğan konserini dinlemek isteyen müzikseverler konser saatinden bir saat önce Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde yerlerini aldı.

 Usta yorumcu sahneye sevenlerinin yoğun alkışı altında çıktı. Özdemir Erdoğan şarkılarından oluşan repertuvarlarıyla sevenlerine seslenen sanatçı, konserinde tanınmış ve kalplerde yer eden şarkılara da yer verdi.

 Oldukça coşkulu geçen konserde sanatçı, kalplerde yer eden "İkinci Bahar", Bana Ellerini Ver", "Sevdim Seni Bir Kere", "Aç Kapıyı Bir İçeri", "Gurbet", "Baharda Kuşlar Gibi", "Canım Senle Olmak İstiyor" şarkılarını seslendirirken salonda duygu doruğa çıktı. Sanatçı yoğun alkış altında başladığı konserini sevenlerinin sevgi dolu alkışlarıyla tamamladı.