Magazin 24.07.2021 04:24

Tan Taşçı 2021 Yazında Harbiye'nin Tozunu Attırıyor.

Tan Taşçı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen "Söz&Müzik: Tan Taşçı" Açıkhava Turnesi'nin İstanbul'daki ikinci konseri için Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi.
Tan Taşçı 2021 Yazında Harbiye'nin Tozunu Attırıyor.

"Asla" İle Başladı "Ezberleri Bozalım", "Beş Dakika", "Çanta" İle Devam Etti, "O'na Söyle", "Bi'Başka Ayrıldık" İle Noktayı Koydu.

İlk albümünden günümüze bestelediği, kendi yorumladığı ve başka sanatçılara verdiği şarkılarının yeni versiyonlarını seyircisi ile buluşturduğu "Söz&Müzik: Tan Taşçı" konser serisine son hız devam eden ünlü sanatçı, kariyerinin ilk Harbiye yılında ikinci kez sahnedeydi. Şık ve sade sahnesi, kendine hayran bırakan performansı ile İstanbullular'a unutulmaz bir gece yaşatan Taşçı'nın Harbiye'deki 6 konserinden ikincisinde de sahneye çıkmasına
saatler kala tüm biletler tükendi. Harbiye'nin büyülü atmosferinde yine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatan Tan Taşçı'yı izleyenler arasında İrem Derici ve Cem Belevi'de vardı. Dereci ve Belevi her konserinde satış rekorları kıran Tan Taşçı'yı arkadaş kontenjanından yararlanarak yer bulup, dinlemeye geldiklerini dile getirdi.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen konsere ilgi büyüktü. Sanatçı yoğun istek üzerine Bayhan Prodüksiyon organizasyonu ile
01-02 Ağustos ve 16-17 Ekim'de tekrar Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde olacak.ARSLAN GÜVEN