Magazin 17.11.2018 02:05 Güncelleme: 17.11.2018 01:46

''Yeni Albüm İçin Sezen Aksu'yu Bekliyorum '' Dedi !

Okan Bayülgen'e Show Radyo'da Suzan Kardeşler  Konuk Oldu.  
''Yeni Albüm İçin Sezen Aksu'yu Bekliyorum  '' Dedi !

Okan Bayülgen  'Kabareden Naklen Okan Bayülgen' programı ile Show Radyo'da dinleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.

 Hafta içi 18:00-20:00 arası canlı yayında Show Radyo'da program yapan Okan Bayülgen’in konuğu sanatçı Suzan Kardeşler oldu.

 Okan Bayülgen Show Radyo’daki programına  konuk olan Suzan Kardeş’e makyaj odası tarzında mini bir albüm yapmayı düşünüyor mu? ‘’ sorusunun ardından ikili arasında;

Suzan Kardeşler: ‘’  İkincisini planlamıştım. Hazırda duruyor o proje şimdi yeni jenerasyon oyuncularda var içinde  ama daha başlayamıyorum çünkü bu kış Sezen Aksu’nun çıkaracağı bir albüm için hazırlanıyorum.  O  yüzden onu biraz erteliyoruz zaten ölmeye de niyetim olmadığı için çok yapacağım.

Oka Bayülgen : Peki acaba niçin albüme Sezen Aksu hazırlanmıyor da albüme sen hazırlanıyorsun onu anlamadım.

Suzan Kardeş : çünkü her şeyin bir zamanı var  gibi düşünüp o hazırlıyor  biz gidiyoruz hazırlanıyor çalınıyor sözler yazılıyor müzikler yapılıyor.’’ diyaloğu geçti.

 Aynı zamanda makyaj sanatçısı da olan Suzan Kardeşler en unutulmaz ve hayatına mühür olan çalışmanın  Haluk Bilginer’e  bir reklam filmi için yaptığı  ‘’Atatürk’’ makyajı olduğunu söyledi. Güne ait anısınıysa; ‘’çok sevdiğim bir işti o benim için tabiî ki makyaj işin bir tarafı kostümde var orda tabiî ki ışık da var kamerada var haluk Bilginer gibi bir  oyuncu var o zaman senin yaptığın işte görünüyor ben orada çok gururlanmıştım çünkü yan tarafta da bir okul vardı  Haluk Bilginer o makyajıyla  okulun tamda Cuma günü tören zamanı  çocukların yanına gitti çocuklar şoka girdi oda çok heyecanlıydı.  Bir banka reklamıydı ve çok gururlandığım bir işti. Haluk Bilginer için bir takım şeyler yapılmış ama Haluk Bilginer’e son 1 gün kala ne olur Suzan’ı çağırın dayanamıyorum ben artık demiş gururlandım o gün gittim ve ertesi gün sete başladık.’’ diyerek anlattı.