Magazin 16.07.2018 02:00 Güncelleme: 15.07.2018 21:04

Yeni Albümünden Şarkılarını İlk Kez Seslendirdi

Türk müziğinin başarılı yorumcusu Funda Arar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen "Yoluma Düşen Şarkılar" turnesinin ikinci perdesini Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği muhteşem konserle açtı.
Yeni Albümünden Şarkılarını İlk Kez Seslendirdi

 Konserine profesyonel kariyerine başladığı ''Kaldırımlar'' şarkısı ile start veren Arar, seyircileri ise ''Hoş geldiniz begonvillerim. Ömrümün ilk baharında kesişti yollarımız. Ömrümün yazında yanımdasınız, benimlesiniz... Umarım sonbahar ve kışında da hep böyle göz göze, gönül gönüle şarkılar söyleriz. İyi ki geldiniz. Bir kez daha hoş geldiniz.'' sözleri ile selamlayarak büyük alkış aldı.

 FUNDA ARAR'DAN VEFALI DÜET

 Programının ilk bölümünde söylediği şarkılarla dinleyenlerini nostaljik bir yolculuğa çıkaran Funda Arar, ikinci bölüme ise büyük bir sürpriz yaparak başladı. Hazırlıklarında son aşamaya geldiği yeni albümünden ''Mutlu Ol Yeter'' ve ''İtirazım Var'' şarkılarını ilk kez Bodrum Antik Tiyatroda seslendiren Arar, albümündeki bir diğer parça olan ''Duyanlara Duymayanlara'' şarkısına ise izleyiciler arasında yer alan konservatuvar sıralarından arkadaşı Pınar Selçuk'la düet yaptı. Antik Tiyatroyu dolduranlar tarafından oldukça beğenilen şarkılar ve Funda Arar, müzikseverlerden tam not aldı.

 UYUYAN ÇOCUKLARI GÖRÜNCE ESPRİYİ PATLATTI

 Konserinin sonlarına doğru sahneden inerek seyircilerin arasına karışan başarılı sanatçı, bebek arabası içinde uyuyan ikizleri görünce, ''Öyle de yumuşak sesim vardır. Bodrum'da yer yerinden oynuyor, çocuklar mışıl mışıl uyuyor. Anneyim ben anne. Kıyamam...'' esprisi ile herkesi güldürmeyi başardı. Yaklaşık iki saat süren programını yoğun alkışlar arasında tamamlayan Funda Arar, seyircilerin Antik Tiyatroyu terk etmemesiyle kendisini bir kez daha sahnede buldu. ''Ne yalan söyleyeyim bende sizden ayrılmayı hiç istemiyorum.'' dedikten sonra Barış Manço'nun unutulmaz şarkısı ''Kara Sevda''yı seslendiren Arar, üç farklı kostüm giydiği gecenin finalinde kıvrak dansları ile güzelliği ile herkesi büyülemeyi başardı.

 ŞİMDİ SIRA HARBİYE'DE...

 Öte yandan başarılı sanatçı 20 Temmuz'da Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Harbiye'de kendisini dinlemeye gelenlere sürprizlerle dolu bir akşam yaşatacak olan Arar, daha sonra ise sırasıyla 17-18-19 Ağustos tarihlerinde Marmaris, Datça ve Kuşadası'nda sahne alarak "Yoluma Düşen Şarkılar"ın büyülü atmosferini Ege ve Akdenizli hayranları ile buluşturmanın heyecanını yaşayacak.