Müzik 16.01.2020 09:52 Güncelleme: 16.01.2020 10:09

Işın Karaca 2020

Türk pop müziğinin sıradışı ve en önemli, özel kadın vokallerinden Işın Karaca, son teklisi 'Canımın Yarısı'nı takip eden,  yine Zeki Güner imzalı dinleyicisinin duygularına dokunacağı yeni single'ı 'Geri Gelme'yle dönüşünü müjdeledi.
Işın Karaca 2020

Akış Production etiketli şarkının aranjesini, son şarkılarını emanet ettiği Akın Büyükkaraca ve Firuz İsmailov yaptı.

Işın Karaca ve Akın Büyükkaraca’nın prodüktörlük hünerlerini sergilediği ‘Geri Gelme’, dijital seslerin ve ritimlerin hüküm sürdüğü günümüz soundlarından ayrışarak, sanatçının vokal performansını sergilediği, duygusal yükü fazla bir aşk şarkısı.

Kayıtları Akış Production ve studio Moda’da yapılan Geri Gelme’nin mix, kayıt ve editini Akın Büyükkaraca, mastering’i Amsterdam’da Statinski mastering tarafından yapıldı.

Gültekin Kaçar,Erdem Sökmen , İlter Kurcala, Turan Güçnar, Memduh Akatay, Caner Üstündağ, İdil Ural gibi usta müzisyenlerin eşlik ettiği Geri Gelme’nin vokallerini Tuba Önal üstlendi.

Görüntü yönetmenliğini İlker Özalp üstlendiği ‘Geri Gelme’nin video klibini Şile’de Ferhat M. Zuocevici çekti.

Dijital müzik platformlarında yayına 15 Ocak Çarşamba yayına girecek ‘Geri Gelme’nin video klibi Işın Karaca’nın resmi youtube kanalında yayınlandı.

Son yayımladığı ‘Eyvallah’ albümü sonrası single hattında ilerleyen Karaca, güçlü kariyerine, 2020 yılında da konserleri ve farklı müzikal projeleri ile devam etmeye hazır.