Güncel - Yaşam 26.04.2016 15:27

1 mayıs için karar verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu 1 Mayıs kutlamalarının Bakırköy Pazaryeri'nde yapılacağını açıkladı. DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Bakırköy'de kutlama kararı aldı. YENİBİRLİK…
1 mayıs için karar verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu 1 Mayıs kutlamalarının Bakırköy Pazaryeri'nde yapılacağını açıkladı. DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Bakırköy'de kutlama kararı aldı.

YENİBİRLİK - DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Bakırköy Halk Pazarı'nda kutlama kararı aldı. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ve bazı sivil toplum kuruluşları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Bakırköy miting alanında kutlama kararı aldı. Kararı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu duyurdu.

DİSK açıklama yaptı

DİSK Genel Merkezi'nde, 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda yapılan açıklamada, İstanbul Valiliğince kutlamaların Taksim'de yapılması talebinin reddedildiği hatırlatıldı. "İşçilerin, emekçilerin, tüm ezilenlerin taleplerini güçlü bir biçimde haykırdığımız 1 Mayıs kutlamalarını güvenli bir biçimde yapmayı öncelikli bir görev olarak benimseyen 4 emek ve meslek örgütü olarak, bu yıla mahsus olmak üzere kutlamaları İstanbul'da Bakırköy Halk Pazarı'nda gerçekleştirmeye karar verdik" denildi.