Vakıf Katılım web
Magazin 20.01.2020 11:12

10 yıl sonra 6 kardeş ilk kez bir arada

Tarkan'ın annesi Neşe Tevetoğlu'ndan iyi haber geldi. Bacağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle Acıbadem Altunizade'de tedavi gören Tevetoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
10 yıl sonra 6 kardeş ilk kez bir arada

Önceki gün taburcu edilen Tevetoğlu’nun sağlık durumu hakkında hastaneden yapılan açıklamada, “Neşe Tevetoğlu ani başlayan sağ bacak ağrısı, uyuşma ve his kaybı şikâyetleriyle hastanemize başvurdu. Yapılan incelemeler sonucunda sağ bacak ana atardamarında yüzde 100 tıkanıklık olduğu görüldü ve acilen ameliyata alındı. Ameliyat sonrası ikinci günde yapılan atardamar doppler ultrasonografi kontrolü ile bacak kan dolaşımında sorun olmadığı görülmüştür ve taburcu edilmiştir.” denildi.

Annesinin sağlığına kavuştuğunu sosyal medya hesabından duyuran Tarkan doktorlara teşekkür ederek, 10 yıl sonra kardeşleriyle bir araya geldiğini belirtti. Sanatçı, paylaştığı fotoğrafın altına da, "Geçtiğimiz günlerde annemizin geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle bütün kardeşler seferber olduk. Anneciğimiz çok şükür???????? tekrar sağlığına kavuşunca da bu hatıra fotoğrafı çektirmeden olmazdı çünkü 10 yıl sonra 6 kardeş ilk kez tekrar bir araya gelmiştik." notunu düştü.