Magazin 19.12.2018 08:04 Güncelleme: 19.12.2018 14:49

11 Yıllık Küslük Bitti: Demet Akalın Ve Hande Yener Barıştı

Birbirleriyle olan kavgalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın ve Hande Yener ikilisi 11 yıllık atışmaya son verdi ve barıştı.
11 Yıllık Küslük Bitti: Demet Akalın Ve Hande Yener Barıştı

Demet Akalın ve Hande Yener ikilisi geçtğimiz günlerde önce birbirleriyle olan karşılıklı davalarını çeken ve barışma yolunda bir adım atmıştı. Yener, davayı çektikten sonra, "Hayatımda negatiflik değil hep pozitiflik istiyorum" açıklamasında bulunmuştu.

DEMET'TEN FOTOĞRAF PAYLAŞIMI

Hande Yener'in basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından Demet Akalın'dan da sosyal medyada fotoğraflı paylaşım geldi. Hande Yener, Demet Akalın ve Ece Erken'in yanyana olduğu fotoğrafı paylaşan Akalın altına, "No negatif, yes pozitif" notunu düştü. 

"YAPTIĞI AÇIKLAMA HOŞUMA GİTTİ"

Paylaşım yaptıktan sonra Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Demet Akalın, "Hande'nin yanında şu an kimler varsa onlar gerçek dostlarıdır. Çünkü çok değişmiş. Eski negatifliği yok, pozitif birisi olmuş. Bizim hakkımızda yaptığı açıklama çok hoşuma gitti. Ben de ardından bu fotoğrafı paylaşmak istedim. Çoluğumuz çocuğumuz var, kocaman oldular. Hayat kısa. Artık takılmamak lazım böyle şeylere" ifadelerini kullandı.