Halkbank web
Ekonomi 05.03.2016 19:45

1.2 milyarlık Kraliçe

YENİBİRLİK - İSTANBUL’da Sarıyer, Sancaktepe ve Küçükçekmece gibi şehrin gelişim çeperlerinde konut üreten Sinpaş GYO rotayı merkezi ilçelere çevirdi. İlk proje için ise Bomonti’yi seçtiklerini söyleyen Sinpaş…
1.2 milyarlık Kraliçe


YENİBİRLİK - İSTANBUL’da Sarıyer, Sancaktepe ve Küçükçekmece gibi şehrin gelişim çeperlerinde konut üreten Sinpaş GYO rotayı merkezi ilçelere çevirdi. İlk proje için ise Bomonti’yi seçtiklerini söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Konut alıcısı şehrin içinde nitelikli konut arzı sınırlı olduğu için gelişim çeperlerine kaçmıştı. Bize ‘projenizi merkezde yapın 2-3 katını ödeyelim’ diyorlardı. Biz şehrin dışındaki konforu alıp Bomonti’ye getirdik” dedi. Gacemer bu yıl Ankara’da da Çankaya ve Gaziosmanpaşa’da konut projeleri üreteceklerini belirtti.

2018’DE TESLİM

İnşaat çalışmaları devam eden Queen Central Park Bomonti projesinde evleri Eylül 2018’de teslim edeceklerini söyleyen Gacemer, 26 bin metrekare arsadaki projenin değerinin 1 milyar 250 milyon lira olduğunu ifade etti. Queen Central Park’ın lokasyonuna değinen Gacemer, “Projemiz şehrin nabzını tutan kültür ve sanat merkezlerine, köklü ve saygın eğitim kurumlarına, Türkiye’nin en gelişmiş donanımına sahip sağlık kuruluşlarına, ticaret ve alışveriş merkezlerine, Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton’a ve şehrin yaşam kalitesini arttıran Bomontiada’ya yürüme mesafesinde. Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi hem iş hem eğlence merkezlerine dakikalar içinde ulaşmak, İstanbul’da yaşayan herkesin ortak beklentisi” dedi.  Projede metrekare satış fiyatlarının 11 bin lira ile 18 bin lira aralığında değiştiğini belirten Gacemer, ön satış döneminde 200 evin sahibini bulduğunu dile getirdi.

Kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkı bulunan projede ev alacaklara hayatı kolaylaştıran hizmetler sunacaklarını belirten Gacemer şunları söyledi 

“Şehir parkının içinde bulunan açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları ile hem şehri hem doğayı doya doya yaşayabilme imkanı verilecek. Proje, taçlı mimarisi, tamamı geniş balkonlu konutları, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve “highlife” temalı evleri sayesinde avantajlı yatırım fırsatı da sağlayacak.” Modüler sistemin uygulanabileceği farklı yaşam seçenekleri sunulan projede 1080 modül bulunuyor. Derinliği 9 metreye ulaşabilen ve ister tek ünite, istenirse 4 ünitenin birleştirilebileceği farklı metrekarelerde yaşam alanları oluşturulabiliyor.