Güncel - Yaşam 25.06.2022 09:00

18 Sözleşmeli Personel Alınacak

18 Sözleşmeli Personel Alınıyor.
18 Sözleşmeli Personel Alınacak

18 Sözleşmeli Personel Alınıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre Üniversitenin Birimlerinde istihdam edilmek üzere (giderleri özel bütçeden karşılanacaktır.) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası ile 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan Ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle belirtilen pozisyonlara 18 adet sözleşmeli personel alınacak.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup, başvuruda bulunduğu pozisyonun pozisyon kodunu belirtecek.

Adaylar başvuruları ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren on beş gün içinde (son gün mesai saati bitimine kadar) Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi BALIKESİR adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

Birden fazla pozisyona başvuran adayların başvuruları ile pozisyon kodu belirtilmemiş başvuruları değerlendirmeye alınmayacak.

Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak. Süresi içerisinde yapılmayan ya da eksik belge ile yapılan başvurular ile faks ve internet üzerinden yapılacak başvurular işleme alınmayacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.