Spor 20.08.2018 17:07

2. Hafta İstanbul Derbisi İle Tamamlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta, Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak karşılaşma ile tamamlanacak.
2. Hafta İstanbul Derbisi İle Tamamlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in ikinci hafta kapanış maçında Kasımpaşa, bu akşam saat 21.45'te Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak karşılşamada Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılığını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. Mustafa Öğretmenoğlu'nun dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmada, Cüneyt Çakır ve Halil Umut Meler Video Asistan Hakem (VAR) sistemini kontrol edecek. 

KARŞILAŞMA ÖNCESİ DETAYLAR

-İki takım Süper Lig'de toplam 16 maçta karşı karşıya geldi. Medipol Başakşehir/İstanbul BBSK, bu karşılaşmalardan 10 kez galip ayrılırken, Kasımpaşa 4 kez rakibinden 3 puan alma başarısını gösterdi. 2 maç ise beraberlikle tamamlandı. Başakşehir, rakip kaleye 29 gol atarken 19 golü kendi kalesinde gördü.

-Kasımpaşa'da oynanan karşılaşmalarda yine Medipol Başakşehir'in rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. Turuncu Lacivertliler, Bahriyeliler karşısında oynadığı 8 deplasman maçında 5 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. 

-İki takım arasında oynanan son 4 karşılaşmada en az 3 gol atıldı. 2016-2017 sezonunda Medipol Başakşehir, evinde Kasımpaşa'yı 3-1 yenerken, deplasmanda 4-0 kaybetti. Geçen sezon oynanan maçlar ise, Başakşehir'in 2-1 ve 3-2'lik üstünlükleriyle tamamlandı.