Magazin 23.05.2022 04:59 Güncelleme: 22.05.2022 17:20

22 Yıllık Aşkını Anlattı

Doğukan Manço, Youtube kanalında otomobiller ile ilgili çektiği videoları oldukça ilgi görürken, yeni bir seriye başladı.
22 Yıllık Aşkını Anlattı

Araba tutkusunu profesyonel hayata taşıyan Manço,  "22 Yıllık Aşkım" diyerek ilk arabası ile yıllardır nasıl uğraştığını eğlenceli bir dille anlattı. Kız isteme merasimi ile açılışı yapan Manço, hiçbir şeye bu kadar bağlanmadığını söyledi. Ünlü prodüktör ve drift pilotu Manço, "Bir çok erkek çocuk gibi ben de zamanında bir otomobile tutuldum. Tutulduğum otomobile kavuşamayacağımı anlayınca ona en yakın olan modelleri beğenmeye başladım. Ama kendimi kandırdığımı çok sonra farkettim. Çünkü benziyor diye aldığım otomobili eğer beğenseydim onu değiştirmeye kalkmazdım. notu ile paylaştı."

Doğum Gününü Sahnede Kutladı.

Doğukan Manço, hafta sonu 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Gaziantep ve İstanbul'da müzikseverlerle buluştu.19 Mayıs 1981 doğumlu olan Doğukan Manço, yeni yaşını da sahnede kutladı. Her iki şehirde de 2 saatlik DJ performanslar sergileyen Manço, gelen pastalar ile 41. yaşını yine sahnede kutlamış oldu. Doğukan Manço