Magazin 03.06.2023 04:59

25 Yıllık Elbisesi ile Göz Doldurdu

​Usta oyuncu Nebahat Çehre ve Selma Ergeç önceki gün Nişantaşı'nda bir giyim mağazasının açılışına katıldı. Birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili birbirlerine övgüler yağdırdı. Nebahat Çehre "Güzel kızım Selma ile güzel bir açılışa geldik. O benim kızım. Bu ara bildiğiniz gibi dinleniyorum. Daha önce bahsetmiştim, geçmişte yaptığım işlerin altında kalacak bir projede yer almak istemiyorum. Daha ne kadar yapabileceğim ki bu mesleği ! Finali güzel olsun istiyorum." dedi.
25 Yıllık Elbisesi ile Göz Doldurdu

76. Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar ile ilgili gelen sorulara Selma Ergeç "Çok mutlu oldum onun adına. Çok iyi bir oyuncu ve çok iyi bir insan. Fazlasıyla hak etti. Onu çok seviyorum." derken Nebahat Çehre "Gurur duydum onunla. Harika bir başarıya imza attı." diyerek duygularını dile getirdi.

Kanal D ekranlarında sezona damga vuran 'Camdaki Kız' dizisinde 'Selen' karakteri ile gönüllerde taht kuran Selma Ergeç "Çok güzel bir sezondu benim için. Harika bir ekiple çok iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Yeni projeleri konuşmak için henüz çok erken, önce ailemle güzel bir tatil yapacağım." dedi.

Nebahat Çehre uzun zamandır tatil yapamadığını ama bu yaz tatile çıkacağını söyleyerek "Ama beni yakalayamıyacaksınız çünkü sizlerin olmadığı yerlerde tatil yapıyorum." diyerek gazetecilere takıldı. Usta oyuncu tatil beldelerindeki yüksek fiyatlar ile ilgili düşüncelerini soran gazetecilere ise "Herkes cebine göre harcayacak. Başkasının adına konuşmam doğru olmaz." diyerek cevap verdi. 

Elbisesi ile dikkat çeken Çehre "Bu üstümdeki elbise 25 yıllık. Ben elbise ve kitap konusunda çok hassasım. Tertipli ve düzenliyim, bir giydiğimi bir daha giymem diye bir düşüncem yok gördüğünüz gibi. Okuduğum kitapları da saklıyorum. Çok seviyorum kitap okumayı. Mesala bu ara 'Yabancı Yalnızlık' diye bir kitaba başladım. Son günlerde okuduğum ve etkilendiğim çok güzel bir hikaye." dedi. Kamil SÜMER