Magazin 11.10.2019 00:30

3. yıl daveti

Şişhane'de bulunan Pera Adalı adlı Restaurant 3. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlediği geceye sanat, iş ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı.
3. yıl daveti

Özlem-Ecem Çağan ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Songül Karlı, Güvenç Kurtar, Musa Uzunlar, Ali İl, Ege, Şebnem Schaefer ve çok sayıda ünlü isim katıldı. Üçüncü yıl için hazırlanan pastayı mekan sahibi Özlem Çağan, Songül Karlı ve Ege ile birlikte kesti.

Yeni imajına 24 saat dayanabildi

Şarkıcı Songül Karlı, önceki akşam Pera Adalı'nın 3. kuruluş yıl davetine katıldı. Geçtiğimiz günlerde yeni imajını Instagram paylaşımıyla herkesi şok eden Karlı, eski haline geri döndü. Yeni imajına 24 saat dayanabildiğini söyleyen şarkıcı,"Siyah saçlarım 24 saat kalabildi. Oğlum yeni halimi beğenmediği için eski halime dönüş yaptım. Ayrıca yeni imajım hakkında çok olumsuz mesajlar aldım. Bu olumsuz mesajlarda beni çok üzdü" diye konuşarak üzüntüsünü dile getirdi.

Rum kızı canlandıracak

Gece katılanlar arasında bulunan manken ve sunucu Şebnem Schaefer, Pera Müzikali'nde Rum kızını canlandırdığını, oyunun 3 Kasım'da başlayacağını ve provaların devam ettiğini söyledi.