Vakıf Katılım web
Emlak 08.04.2019 00:43

42. Cadde ticari üniteleri 13 nisan'da satışa çıkıyor

Emlak Konut GYO güvencesinde Konya'da hayata geçirilen Temaşehir Konya projesinde Ticari Ünitelerin yer aldığı 42. Cadde dükkanları 13 Nisan'da satışa çıkıyor.
42. Cadde ticari üniteleri 13 nisan'da satışa çıkıyor

Toplamda 163 adet mağazanın yer aldığı 42. Cadde’nin yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli; “Müşterilerimizin projelerimizden Ticari Ünite talebi gayet yüksek. Projemizde yer alan Ticari Üniteleri benzersiz ödeme planları ile alıcılara sunacağız. 42. Cadde’de dünyaca ünlü markalar ve prestijli Türk markaları yer alacak. Temaşehir projemiz Konya’ya benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatacak. 42.Cadde sadece Konya’nın değil, Anadolu’nun en hayat dolu ve en ihtişamlı adreslerinden biri olacak. Temaşehir Konya projemiz ayrıca, modern tasarımlı cami, park alanı, gençlik ve kültür merkeziyle birlikte modern şehircilik anlayışını bir arada sunacak. Benzersiz koşullarda satışa sunulacak Ticari Üniteler için alıcıların satış ofislerimizden randevu almalarını tavsiye ediyorum. Konyalıların tüm ihtiyaç ve isteklerini göz önünde bulundurarak geliştirdiğimiz projemizin tüm bölgeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TEMAŞEHİR KONYA GELECEK VADEDİYOR

Konya’nın en değerli bölgelerinden Meram’ın merkezine konumlanan aynı zamanda kentin ilk ve tek gelir paylaşım modeli projesi olma özelliğini taşıyan Temaşehir Konya, yepyeni bir şehircilik konseptiyle dikkat çekiyor.

Emlak Konut GYO’nun Konya Meram’da gelir paylaşım modeliyle inşa edilen ilk ve tek projesi Temaşehir Konya, toplam 728 adet daire ve 163 adet dükkan ve mağaza biriminden oluşuyor. Projede 130 metrekare ile 370 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1’den oluşan 5 tip daire seçeneği sunuluyor.

Daire içi tasarımlarda ödüllü iç mimarların görev aldığı Temaşehir Konya’da 5+1 ve 6+1 tip dairelerin her birinin içinde özel Türk Hamamı yapılmış olması dikkat çekiyor. Temaşehir, 30 bin metrekare yüzölçümlü meydan ve meydanın çevresinde sıralanmış dünyaca ünlü markalar ile prestijli Türk markalarının yer aldığı 42.Cadde adını taşıyan cadde dükkanları, mağaza ve restoranları, modern tasarımlı cami, park alanı, gençlik ve kültür merkeziyle birlikte modern şehircilik unsurlarını bir arada sunuyor.

ZENGİN DONATILARA SAHİP

Sosyal ve sportif aktivite zenginliğiyle dikkat çeken projede iki ayrı sosyal tesis binası yer alıyor. TemaFİT sport club bünyesinde bay ve bayanlar için ayrı ayrı olmak üzere toplam 4 kapalı yüzme havuzu, 4 Türk hamamı, 4 sauna ve 2 fitness salonu bulunuyor. İsmini Tik ağacı oturma terasından alan TemaTİK kafe site sakinlerine keyifli ve huzurlu bir ortam sunuyor. İçerisinde play station odası gibi farklı ünitelerin bulunduğu sosyal tesis binasında ayrıca taziye, doğum günü, nişan, kına gibi özel gün ve etkinlikler için kullanılacak TemaVIP salon yer alıyor.

Tam anlamıyla markalı şehir konseptine uygun tasarlanan projede TemaTaksi olarak adlandırılan bir de taksi durağı tasarlandı. Planlanan Konya Metro projesinin de güzergahı üzerinde bulunan Temaşehir Konya aynı zamanda YHT garına da oldukça yakın bir mesafede yer alıyor.