Magazin 17.05.2021 04:44

"65 YAŞ YASAĞINDAN BELİM SAKATLANDI"

Cahit Berkay önceki gün kızı ve torunuyla Cihangir'de objektiflere yansıdı. Gezintiye çıkarıp dondurma aldığı torunu ve kızıyla basın mensuplarına poz veren ünlü müzisyen, 65 yaş üzerine olan yasaklardan dert yanıp bu nedenle belinin sakatlandığını söyledi.
"65 YAŞ YASAĞINDAN BELİM SAKATLANDI"

Bu dönemde yaşlı insanların hareketsiz kaldığını ifade eden Berkay “65 yaş yasağı var, o yüzden belimi sakatladım, bel fıtığım vardı o nüksetti hareketsizlikten tedavi oldum. Ama hareket edemiyoruz, konserler bitti, biz pandemi öncesi yoğun çalışıyorduk. Haftada bir konser vardı şimdi hepsi kesildi. Geçecek diye bekliyoruz” dedi.

Çin aşısı dedik küçümsedik

Usta müzisyen ayrıca kovit nedeniyle üç yakınlarını kaybettiğini anlatırken, aşı karşıtlarının hastalığı hafife aldığını söyleyip sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben aşımı oldum ama olamayanlar var, bütün toplumun belli bir yüzdenin aşı olması lazım ki atlatalım. Ben 74 yaşındayım. Aşı karşıtlarına ne diyeyim? Allah akıl fikir versin şu süreçte pandeminin ölümcül olduğunu hala idrak edemiyorlar demek ki. ‘Çin aşısı’ dedik küçümsedik, hiç olmazsa yakalandığın zaman hafif atlatıyorlar, hastaneye düşmüyorsun. Üç yakınım virüs nedeniyle hayatını kaybetti”