Emlak 23.11.2018 00:58

7.Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 29 Kasım'da Düzenlenecek

2010 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen "Gayrimenkulde Liderler Zirvesi" nin bu yıl 7. kez düzenlenecek.
7.Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 29 Kasım'da Düzenlenecek

2018 yaz ayı ortasında yaşanan döviz krizi ve faiz artırımları ile birlikte, çok sayıda sektörel girdi sağlayan kişi ve kurumları da olumsuz etkileyen havanın dağıtılmasını sağlamak ve yurt içi, yurt dışı piyasalara daha çok güven verilmesi amacıyla, bu yıl zirvenin 7. si 29 Kasım Perşembe günü 09.00-17.00 saatleri arasında Dedeman Gayrettepe Otel de düzenlenecek ve ana teması “Gayrimenkulun Ekonomik Boyutu” olacak.

Özellikle zirve de gayrimenkul sektöründe yapılması gereken ekonomik inovasyonlar ve reform konuları (KDV İadelerinde Düzenleme Yapılmasının Gayrimenkul Sektörüne Getireceği Katkılar, Proje Geliştirirken Bürokrasinin Azaltılmasının Gayrimenkul Geliştiriciler Açısından Önemi, Konut Sektörüne Dönük KGF Paketinin Devreye Girmesinin Önemi, Kamu ve Özel Sektör İşbirliği İle Konut Kredi Faizlerinin Aşağı Çekilmesinin Önemi, İlk Kez Konut Alacaklara Faiz Desteği Sağlanmasının Gayrimenkul Sektörüne Getireceği Canlılık, KDV ve Tapu Harçları İndiriminde Süreklilik Sağlanmasının Gayrimenkul Sektörü İçin Önemi, Bireysel Emeklilik Şirketlerinin Gayrimenkul Sektöründeki Fonlara Doğrudan Yatırım Yapabilmesinin Önemi, Kentsel Dönüşümü Hızlandıracak Yasal Düzenlemelerin Gayrimenkul Sektörüne Katkıları, Gayrimenkul Sektörünün Finansmanı İçin Yapılması Gereken Ekonomik Açılımlar) ele alınarak sektörün ihtiyacı olan motivasyon ve enerjiyi yeniden toplamayı amaçlayan “7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesine”, gayrimenkul ve inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, bankacılık, gayrimenkul değerleme sektöründen üst düzey isimlerin konuşmacı ve katılımcı olacak ve her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün liderlerini bir araya getirecek.