Spor 08.08.2018 03:54

Aaron Rodgers: "LeBron'un Bir Yardıma İhtiyacı Yok"

NFL takımlarından Green Bay Packers'ın yıldız oyun kurucusu Aaron Rodgers, Los Angeles Lakers'ın süperstarı LeBron James'in, ABD Başkanı Donald Trump ile yaşadığı olay hakkında açıklamalarda bulundu.
Aaron Rodgers: "LeBron'un Bir Yardıma İhtiyacı Yok"

Bertan ERMAN

Los Angeles Lakers'ın süperstarı LeBron James'in, CNN sunucusu Don Lemon'a, LeBron James Aile Vakfı ve Ohio eyaleti Akron Devlet Okulları ile ortak bir inisiyatifle dezavantajlı gruplar için açtığı yeni okul üzerine konuşurken, röportaj sırasında, ABD Başkanı Donald Trump'ın, halkı birleştiren bir aktivite olan sporu halkı bölmek için kullandığını ifade etmişti.

Buna karşın ABD Başkanı Donald Trump, kişisel Twitter hesabından, "LeBron James, televizyonlardaki en aptal adamla röportaj yaptı. Don Lemon, LeBron'u zeki gösterdi ki, bunu yapmak hiç de kolay değil." açıklamasında bulunmuştu.

Green Bay Packers’ın yıldızı Aaron Rodgers, Donald Trump’ın bu çıkışına karşılık sükunetini koruyarak tepki veren LeBron James hakkında, “Kesinlikle harikaydı. Hayatları değiştirecek bir okul projesini sergilediği sırada böyle bir şeye gerek yok. Çünkü sadece bununla (tweet) dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz; onların da istediği şey bu. Yani, sadece cevap vermemek gerek.” ifadelerini kullandı.

Rodgers, kendisinin bir başka süperstarın yerine, Twitter’dan cevap verip vermeyeceği ile ilgili bir soruya, “Aslında, bir arkadaşıma birlikte bir mesaj attım ve şunu dedim; ‘LeBron’un bir yardıma ihtiyacı yok. O, yıllardır hep ayaklarının üzerinde dimdik durmuş; bir sürü inanılmaz işler yapmış ve onun bir desteğe ihtiyacı yok. Kendi sporunda ve farklı spor branşlarında destekçilerinin olduğunu ve kendisinin daha iyi olacağını biliyor.’ ” şeklinde cevap verdi.