Vakıf Katılım web
Magazin 01.08.2020 03:00 Güncelleme: 31.07.2020 22:34

Açılışta buluştular

Kim Kardashian, Miranda Kerr, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Bella Hadid ve Cameron Diaz gibi birçok ünlünün tercih ettiği plaj giyim markası Moeva, Mandarin Oriental Bodrum bünyesinde ilk mağazasını görkemli bir davet ile kapılarını açtı.
Açılışta buluştular

BEBEĞİYLE SPOR YAPARAK KİLOLARDAN KURTULDU

Birbirinden seçkin konukların ağırlandığı açılışta; Ece Vahahapoğlu ve Şebnem Özinal gibi ünlü isimler göze çarptı. Bebeği Efe’nin ilk ayında doğum kilolarından kurtulan Vahapoğlu fit görüntüsüyle dikkat çekti. Formunun sırrını paylaşan güzel sunucu, 8 aylık olan oğlu Efe’yi kucağına ağırlık gibi alarak her sabah egzersizler yaptığını ve bu sayede hem fit kaldığını hem de bebeğiyle kaliteli zaman geçirdiklerini açıkladı.

Misafirler markanın kurucuları Yağmur Zırh, Burcu Tanman ve Damla Zırh'dan kişisel stil önerileri alarak yaz sezonu alışverişlerini iddialı Moeva tasarımları ile tamamladılar. 2020 plaj stiline yön veren tasarımlarını yeni mağazasında beğeniye sunan Moeva’nın açılışına katılan konuklar ikram, kokteylleri ve Dj Performansıyla keyifli bir gün yaşadı.ARSLAN GÜVEN