Magazin 24.04.2018 15:12

Açılışta Soğuk rüzgarlar Esti

Önceki gün Bursa'da Elele İpek mağazasının açılışında biraraya gelen ünlü sunucular Ece Erken ve İvana Sert arasında soğuk rüzgarlar esti.
Açılışta Soğuk rüzgarlar Esti

Deniz Akkaya'nın da yer aldığı etkinlikte Ece Erken gün boyunca İvana Sert in yüzüne bile bakmadı. Mağazanın içinde yanyana gelmemek için köşe kapmaca oynayan ikiliden Ece Erken gazetecilerle röportaj esnasında Deniz Akkaya ile birlikte poz verdi. Gazetecilerin, "İvana hanımla küsmü sünüz? sorusu üzerine gerilen Ece Erken o kim kendisini tanımıyorum diye cevap verdi. Mağazanın başka bir köşesinde davetlilerle resim çektiren İvana Sert ise gazetecilerin sorularını çocuklar konuyu biliyorsunuz olay şuan mahkemede bu konuda konuşmak ve bu güzel günü tatsızlaştırmak istemiyorum diyerek Ece Erken'le küs olduklarını kabul etti.

Ne olmuştu

Geçtiğimiz günlerde gösterime giren filmleri için Peker Açıkalın ile birlikte Ece Erken in sunduğu programa katılmadığı için eleştirilen ve yayın esnasında Peker Açıkal'ın tarafından hakarete uğrayan İvana Sert hem başrolü paylaştıkları rol arkadaşını hem de programdaki yorumcularını mahkemeye vermişti.