Magazin 20.07.2021 04:39

Açılışta Soğuk Rüzgarlar Esti!

Demet Şener, Ebru Destan ve Gizem Özdilli'nin aralarında bulunduğu ünlü isimler, Kayseri'de bulunan Jade Loungee'ın açılışında boy gösterdi.
Açılışta Soğuk Rüzgarlar Esti!

Özkan Şen'in sahibi olduğu mekan açılışında Demet Şener ile Gizem Özdilli'nin aralarında esen soğuk rüzgar kriz yaratsa da, iklinin aralarında geçen gerginlik daha sonra tatlıya bağlandı. Birbirleriyle bir araya gelmemek için köşe bucak kaçan iki ünlü isim, her ne kadar kimseyle problemimiz yok deselerde, yaşanan gerginlik herkesin dikkatini çekti.

İyi ki de erkenden çocuk olayını bitirmişim!

Ebru Destan'ın 'Kim Demiş Hamile Kalmak Kolay Diye' kitabından konu açılınca esprili bir dil ile ''İyi ki de erkenden o işleri bitirmişim. İki tane pırlanta gibi evladım var. Ebru'nun kitabını da bilmiyordum. En kısa zamanda okuyacağım.'' dedi. Cenk Küpeli'den çocuk düşünmediği için ayrıldığı iddia edilmesinin hatırlatılması üzerine ise Şener, ''Ayrılığımızın bununla bir ilgisi yoktu'' diyerek net konuştu.

Gazetecilere röportaj verdikleri esnada eski eşlerinden konu açılınca Ebru Destan, ''Benim ki sorunluydu, bitti, gitti.'' demesi üzerine ''Birincisi..!'' diyerek of çeken Demet Şener, gazetecilerin soruları üzerine, ''Ebru, benimkisi sorunluydu diyor. Saki benimkisi değildi.'' dedi. ''İçinizde İbrahim beye dair bir kin kaldı mı?'' sorusuna da içtenlikle cevap veren Şener, ''İçimde hiç kin kalmadı. Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. Hatta kin demeyelim de kızgınlık desek daha doğru olur. Affettim diyemesem de kızgınlığımı yendim diyebilirim.'' diyerek gülümsedi.