Magazin 16.12.2019 00:30

''ADELE BENİM KAHRAMANIM VE UMUDUM OLDU!''

''Yaralı'' adlı çalışması ve güçlü sesi ile beğeni toplayan Türk pop müziğinin en genç yeteneklerinden biri olan Bilge Su, şarkısının akustik versiyonunu müzikseverler ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor.
''ADELE BENİM KAHRAMANIM VE UMUDUM OLDU!''

Etkileyici sözleri ile dikkat çeken şarkıda Bilge Su'nun güçlü sesi ve performansı büyük bir uyum içerisinde dinleyenlerin tüylerini diken diken ediyor.

Şarkının akustik versiyonu ile projeye yeni bir soluk kazandıran Bilge Su, dinleyicileri etkisi altına alan bir çalışma ortaya koyuyor.

Müzik eleştirmenleri ve dinleyiciden aldığı olumlu geri dönüşlerin ardından şarkısının akustik versiyonu için kameraların karşısına geçen Bilge Su’nun klip yönetmenliğinde Gökhan Kalan ve Suat Kavukluoğlu’nun ortak imzası bulunuyor.

Küçük yaşlardan itibaren piyano ve şan eğitimleri alarak içinde büyüttüğü müzik tutkusunu ‘Yaralı’ ile ortaya çıkartan Bilge Su, insanın yaralarına rağmen hayatına yeniden başlayabileceğine inandığı bir dönemde müzik kariyerine adım atmanın sevincini taşıyor.

Yaralı’nın akustik versiyonunun müziği ve düzenlemesi Oğuz Çetiner’e, sözleri ise yayıncı kimliğiyle tanıdığımız Suat Kavukluoğlu’na ait.

Projesi ile ilgili duygularını paylaşan Bilge Su şu sözleri dile getirdi; "Yolculuğumda bana hayat hikayesiyle ilham veren en önemli kişi Adale'dir. Adele bana bir sanatçının özgür ve özgüvenli olması gerektiğini öğretti. Onunla ortak noktalarımız olması bana bu süreçte büyük güç kattı. Onu bir kahraman ve umut olarak görüyorum."

Bilge Su Yaralı akustik versiyonu SMM etiketiyle, 13 Aralık’ta tüm dijital platformlarda yer alırken şarkının klibi ise Sony Music Türkiye Youtube kanalında yayında!