Spor 17.01.2019 16:40 Güncelleme: 17.01.2019 17:17

Adil Gevrek'ten Öğrencilere Passolig Müjdesi

Evkur Yeni Malatyaspor Başkaı Adil Gevrek, Malatyalı 444 öğrenciye Passolig hediye edeceğini açıkladı.
Adil Gevrek'ten Öğrencilere Passolig Müjdesi

İlk devreyi 3. sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e damga vuran Evkur Yeni Malatyaspor, 18. haftada Göztepe'yi sahasında konuk edecek. Doğu Anadolu ekibinin başkanı Adil Gevrek, Kulübün televizyon kanalında yaptığı açıklamada, Malatyalı öğrencilere seslendi.

Adil Gevrek, "Çok kıymetli öğrenci kardeşlerim. Bir dönemi geride bıraktınız. İyisiyle, kötüsüyle... Belki, bazı kardeşlerimiz için ilk dönem iyi geçti. Bazı kardeşlerimiz için ufak tefek sıkıntılar oldu ama asla pes etmesinler. Bir dönem daha var. O döneme daha iyi çalışarak daha iyi girebilirler." diyerek, öğrencilere eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi. 

ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, öğrencilere bir karne sürprizi yaptı.

Öğrencileri, hem moral ve motivasyon olması, hem de kentin takımına sahip çıkmaları amacıyla Göztepe maçına davet eden Adil Gevrek, "Passolig'i olmayan kardeşlerimizin de ilk 444 Passolig'i Evkur Yeni Malatyaspor olarak hediye ediyoruz. Hem gidip Passolig'ini alsınlar; hem biletini alsınlar. Gelip takımına sahip çıksınlar. Takımlarına güç versinler. Biz, 'En büyük gücümüz, taraftarımız!' diyoruz. Öğrenci kardeşlerimiz, esnaflarımız, diğer taraftarlarımızı, takımlarına sahip çıkması adına stada bekliyoruz. Tekrardan öğrenci kardeşlerimi kutluyorum." şeklinde konuştu.

Öte yandan, öğrencilerin Passolig başvuruları sürüyor. Geçtiğimiz salı günü, Evkur Yeni Malatyaspor'un maçlarına gitmek isteyen öğrencilerin, Malatyapark AVM'deki Passolig gişelerinden başvuru yapabileceği, kulübün internet sitesinde belirtildi.