Magazin 24.11.2021 04:10

AĞAOĞLU MY MOUNTAIN ULUDAĞ 17 ARALIK'TA SEZONA MERHABA DİYOR

Türkiye'nin önde gelen kayak destinasyonlarından Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain, kış sezonunun kapılarını 17 Aralık'ta açıyor.
AĞAOĞLU MY MOUNTAIN ULUDAĞ 17 ARALIK'TA SEZONA MERHABA DİYOR

Ağaoğlu My Mountain, yenilenen dekorasyonu ve daha da genişletilen lobisiyle bu sezon yeniliklerle misafirlerini ağırlamaya hazır. Geniş ve ferah atmosferinde direkt pistlere çıkan lokasyonu ve kaliteli hizmet anlayışıyla bu kış da gözde tatil otellerinden olacak.

196 odası, SPA ve kapalı havuzu, kayak odası, çocuklara özel mini club’ı ile kayak tutkularına keyifli bir tatil sunan Ağaoğlu My Mountain; her katta bir tane bulunan, 3 farklı ferah lobisiyle de gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekleri alan sunuyor. Otelin bünyesinde bulunan uzman eğitmenler eşliğinde misafirler kayak ve snowboard dersi alabiliyor.

Türk ve dünya mutfağından yemek seçeneklerinin olduğu açık büfesiyle hizmet veriyor. Otelin bünyesinde bulunan kayak odalarından direkt pistlere çıkış imkanı bulunması ve kayaktan sonra otelin spa bölümünü ve karlar altında bulunan dış havuzu kullanabilmeleri de konuklardan tam not alıyor.