Vakıf Katılım web
Magazin 19.09.2018 02:00 Güncelleme: 18.09.2018 15:30

Aile İçi Kutlama

Ali Sunal, yeni yaşını eşi Nazlı Kurbanzade'nin organize ettiği sürpriz bir partiyle kutladı. 22 Eylül'de 41 yaşına girecek olan Ali Sunal için önceki akşam Ulus Sunset'te erken kutlama yapıldı.
Aile İçi Kutlama

Ali Sunal’ın geçen Mart ayında evlendiği avukat eşi Nazlı Kurbanzade’nin organize ettiği kutlamaya Gül Sunal, Ezo Sunal ve eşi Ömer Öztüyen, Bülent Kurbanzade, eşi ve oğlu katıldı. Aile için gerçekleşen kutlama sonrası hep birlikte mekandan ayrılan kalabalık araçlarına binmeden önce gazetecilere poz verdi. Sürpriz kutlamayla ilgili konuşan Ali Sunal, “Aslında doğum günüme daha var. Eşim tüm aileyi bir araya getirip erkenden kutlamak istemiş. Güzel bir akşam geçerdik” dedi. 

 “Açıklama Yapacağız

Ali Sunal, yeni yaşını eşi Nazlı Kurbanzade’nin organize ettiği sürpriz bir partiyle kutladı. 22 Eylül’de 41 yaşına girecek olan Ali Sunal için önceki akşam Ulus Sunset’te erken kutlama yapıldı. Ali Sunal’ın geçen Mart ayında evlendiği avukat eşi Nazlı Kurbanzade’nin organize ettiği kutlamaya Gül Sunal, Ezo Sunal ve eşi Ömer Öztüyen, Bülent Kurbanzade, eşi ve oğlu katıldı. Aile için gerçekleşen kutlama sonrası hep birlikte mekandan ayrılan kalabalık araçlarına binmeden önce gazetecilere poz verdi. Sürpriz kutlamayla ilgili konuşan Ali Sunal, “Aslında doğum günüme daha var. Eşim tüm aileyi bir araya getirip erkenden kutlamak istemiş. Güzel bir akşam geçerdik” dedi.