Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam Kaynak: (İHA) 24.07.2017 14:45 Güncelleme: 24.07.2017 14:48

AK Parti'de devir teslim töreni

AK Parti Genel Sekreterliğine getirilen Fatih Şahin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini AK Parti MKYK üyesi Harun Karacan'a devretti.  
AK Parti'de devir teslim töreni
AK Parti Genel Sekreterliğine getirilen Fatih Şahin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini AK Parti MKYK üyesi Harun Karacan’a devretti. 

Bakanlar Kurulu’ndaki revizyonla Adalet Bakanlığı görevini alan AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül’ün yerine Genel Başkan Yardımcısı görevine Fatih Şahin getirildi. Şahin’den boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine ise AK Parti MKYK üyesi Harun Karacan getirildi. Karacan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle görevini Şahin’den devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Fatih Şahin, “Ben bu görev değişikliklerinin partimize, ülkemize, demokrasimize, sivil toplum çalışmalarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini 11 ay gibi bir süre yürütme şerefine nail olmuş bir kardeşiniz olarak birimdeki başkan yardımcılarımızla, birim ve gençlik kolları başkanlarımızla, illerde ve ilçelerdeki sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanlarımızla verimli bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

“BİZİM İÇİN ASIL OLAN DAVADIR”

Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş olmanın gururu ve mutluluğu içerisinde olduğunu söyleyen Harun Karacan ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Sivil toplumun demokrasinin temeli olduğunu bilen birisi olarak sorumluluğunu aldığım bu kutsal ve özel görevin yüksek bilincinde olduğumu da belirtmek isterim. Bizler büyük bir davanın içerisindeyiz. Makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Bizler ister makamda olalım ister olmayalım verdiğimiz mücadelede ne çizgimiz ne de duruşumuz değişmez. Bizim için asıl olan davadır.”