Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 16.06.2021 09:00

Akıncılar Belediye Başkanlığı mühendis ve itfaiye eri alacak

Akıncılar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere mühendis ve itfaiye eri alınıyor.
Akıncılar Belediye Başkanlığı mühendis ve itfaiye eri alacak

Akıncılar  Belediye  Başkanlığı  bünyesinde  657  sayılı  Devlet  Memurları  Kanununa  tabi olarak  istihdam  edilmek  üzere mühendis ve itfaiye eri alınıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre Mahalli  İdarelere  İlk  Defa  Atanacaklara  Dair  Sınav  ve  Atama Yönetmeliği  ve Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla Memur alınacak.

Adayların Atanmaya esas başarı puanı bu maddenin (b) bendin de belirtilen sınav puanı ile  KPSS  puanının  aritmetik  ortalaması  alınmak  suretiyle  belirlenecek  ve  belediyenin  internet adresinden ilan edilecek.

Sınav sonuçlarına, başarı listesinin belediyenin internet adresinde ilanından itibaren yedi gün  içinde  yazılı  olarak  itiraz  edilebilecek.  İtirazlar,  sınav  kurulu  tarafından  yedi  gün  içerisinde sonuçlandırılır ve ilgiliye yazılı olarak bilgi verilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.