Halkbank web
Ekonomi 20.05.2019 19:16

ALBARAKA MOBİL'E 2 ÖDÜL BİRDEN!

Albaraka Türk'ün mobil bankacılık uygulaması, The Communicator Awards'da "Mobil Uygulamalar ve Siteler" kategorisinde; "En İyi Kullanıcı Deneyimi" ve "Deneyimsellik & Yenilikçilik" alanlarında iki ayrı üstünlük ödülüne layık görüldü.
ALBARAKA MOBİL'E 2 ÖDÜL BİRDEN!

Türkiye’nin ilk katılım bankası olan ve faaliyetlerine dünyanın en iyi katılım bankası olma vizyonu doğrultusunda devam eden Albaraka Türk’ün mobil bankacılık uygulaması, dünyanın önde gelen yenilikçi projelerinin değerlendirildiği The Communicator Awards’da, “Mobil Uygulamalar ve Siteler” kategorisine “En İyi Kullanıcı Deneyimi” ve “Deneyimsellik & Yenilikçilik” alanlarında iki ayrı üstünlük ödülünün sahibi oldu.

“Mobil’in merkezde olduğu müşteri odaklı yaklaşımımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Hasan Altundağ, Albaraka Mobil’in “Mobil Uygulamalar ve Siteler” kategorisinde iki ayrı üstünlük ödülüne layık görülmesinden ötürü memnuniyet duyduklarını belirtti. “Albaraka Türk olarak mobil bankacılığın öneminin farkındayız, stratejimizi de buna odakladık. Bu sebeple mevcut mobil uygulamamızı Ekim 2018’de bir mobil platform olarak yeniledik. İçerisinde yüz tanıma, QR kod, ses ve yazı (chat) ile işlem yapılabilen Mobil Asistan gibi birçok yeniliğin olduğu Mobil Platformumuzda kullanıcı deneyimini merkezde tutarak çalıştık. Bu yıl 25.’si düzenlenen The Communicators Awards’dan, kullanıcı deneyimi ve yenilikçilik alanlarında aldığımız ödüller, üzerinde özenle çalıştığımız konularda gösterdiğimiz eforun bir sembolü olması bakımından bizleri memnun ediyor. İlerleyen dönemlerde bu anlayışı koruyarak çalışmalarımızı sürdürecek ve “dünyanın en iyi katılım bankası olma” noktasındaki yolculuğumuza bu bilinçle devam edeceğiz.