Magazin 13.01.2021 04:32

Alkışlar Onur Seyit Yaran'a

Başarılı oyuncu Onur Seyit Yaran, doğum günü vesilesiyle Türk Kanser Derneği yararına bağış kampanyası başlattı. Genç yetenek, sevenlerine "Hediye yerine sizden iyilik istiyorum" diye seslendi.
Alkışlar Onur Seyit Yaran'a

2016 yılında Best Model Türkiye ve Best Model of the World yarışmalarında birinci olduktan sonra oyunculuğa başlayan, başarılı performansları ve yakışıklılığıyla kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinen Onur Seyit Yaran, 13 Ocak’taki doğum günü vesilesiyle anlamlı bir kampanya başlattı.

KANSER HASTASI ÇOCUKLARI HATIRLAYIN

Ünlü oyuncu, sosyal medyada yaptığı bir duyuru ile sevenlerinden kanser hastalarının tedavisi için Türk Kanser Derneği’ne destekte bulunmalarını istedi: “Sevgili ailem ve dostlarım, 13 Ocak benim doğum günüm. Sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum. Türk Kanser Derneği için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.”