Magazin 10.06.2021 04:13

Almula Merter Churm çalışmalarına Bodrum'dan devam edecek

Yaz geldi, Almula Merter Churm Bodrum'daki evine döndü. Instagram'da büyük ilgi gören "Mutlu Kalpler Kulübü" yayınlarına kısa bir ara veren sanatçı, aynı adla düzenlediği bireysel danışmanlık çalışmalarına ise yeniden başladı.
Almula Merter Churm çalışmalarına Bodrum'dan devam edecek

Almula Merter Churm, Bodrum’da kalacağı süreçte tiyatro, ve yazmakta olduğu sinema senaryosuna yoğunlaşacak, yeni kitabını okuyucuyla buluşturacak.

Pandemi döneminde sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden yapılan canlı yayınlar arasında en çok ilgi gören; yazar, oyuncu ve kişisel dönüşüm eğitmeni Almula Merter Churm’ün “Mutlu Kalpler Kulübü” yayınları oldu. Ünlü isimler ve uzman konuklarıyla yaptığı söyleşiler milyonlarca kişiye ulaşan Churm, yazın gelişiyle programına kısa bir mola verdi ve soluğu Bodrum’daki evinde aldı.

BU YAZ VERİMLİ GEÇECEK

Aynı zamanda spiritüel yaşam koçu olan Almula Merter Churm, “Mutlu Kalpler Kulübü” adıyla yaptığı bireysel danışmanlık çalışmalarına ise yeniden başladı. Bodrum’da geçireceği yaz aylarını en verimli şekilde değerlendirmek isteyen sanatçı, bu süreçte bir süredir üzerinde çalıştığı tiyatro oyunu, yazmakta olduğu sinema filmi senaryosuna yoğunlaşacak ve yeni kitabını okuyucuyla buluşturacak.