Güncel - Yaşam 31.10.2018 10:45

Alo Evlat Ekibiyle Film Zamanı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü ve örnek alınan projeleri arasında yer alan Alo Evlat Birimi, aralıksız hizmet verdiği büyüklerini sinema keyfinde bir araya getirdi.
Alo Evlat Ekibiyle Film Zamanı

 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in göreve gelmesiyle birlikte hayata geçirdiği, ödüllü ve örnek alınan projeleri arasında yer alan Alo Evlat Birimi, sosyal kültürel etkinlikler kapsamında bu ay sinema programında Kartepeli büyüklerini “Yol Arkadaşım 2” filminde buluşturdu.

Alo Evlat ekibi tarafından misafir edilen Kartepeli büyükler, yoğun programı içerisinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ziyaret etti. Başkan Üzülmez’i karşılarında gören Kartepeli büyüklerin mutluluğu herkesi duygulandırdı.

Bir evlat sıcaklığında Kartepeli büyükleriyle yakından ilgilenen Başkan Üzülmez, onların istek ve taleplerini dinledi. Alo Evlat Projesi’nin Kartepe sınırlarını aşarak ülke genelinde bilinen bir proje durumuna geldiğini belirten Başkan Üzülmez “Göreve talip olurken Kartepeli büyüklerimizi düşünerek Alo Evlat Projesi’ni hayata geçirdik.

Projenin ödül alması bizleri ayrıca motive etmektedir. Projemiz örnek alınarak birçok il ve ilçe belediye tarafından uygulamaya geçilmiştir. Büyüklerimiz bizlerin baş tacıdır. Onlar yaşayan tarihlerimizdir. Büyüklerimize gösterdiğimiz saygı, sevgi, hürmet bizim en önemli kültür miraslarımız arasındadır. Kartepeli büyüklerimiz için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi. Kartepeli büyükler Alo Evlat ekibi tarafından kendilerine sunulan eksiksiz hizmetlerden dolayı Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini ilettiler.

Kartepeli büyüklerin büyük keyifle izlediği Yol Arkadaşım II, başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği komedi türündeki Yol Arkadaşım'ın devamıdır. Filmde Şeref ve Onur ikilisinin başından geçen komik olayların konu alındığı Yol Arkadaşım II’de ilk filmin senaryosunu üstlenen İbrahim Büyükak bir kez daha senarist koltuğuna oturuyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel’in oturduğu komedi türündeki filmin kadrosunda Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker’de yer alıyor.