Magazin 07.12.2021 08:59 Güncelleme: 07.12.2021 13:10

Altın Kelebek Ödüller sahiplerini buldu

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47'nci kez sahiplerini buldu. Zorlu performans sanatlarında gerçekleştirilen törende adeta şıklık yarışı yaşandı. Geceye sanat ve iş dünyasından birçok isim katıldı.
Altın Kelebek Ödüller sahiplerini buldu

“İrem bombaladı”

 

Şarkıcı İrem Derici geceye Genco ile birlikte katıldı. Sık sık bomba açıklamalarıyla gündeme gelen İrem Derici bunlara bir yenisini daha ekledi. İrem Derici eski sevgilisi Genco ile ilgili olarak “Geçmişte beraberliğimiz olmuştu ama şuan iş yapıyoruz. İyi anlaşıyoruz baktım manita olamıyoruz iş yapalım dedik.Her işim gibi buda ters oldu. Bu salondaki hiçbir kadını benimle aynı kefeye koyamazsınız. Mental olarak konuşuyorum “ diyerek atıfta bulundu.İrem Derici dekoltesi içinde ilginç bir yorumda bulundu Derici “Beton derici gibiyim değişik dekolteler deniyorum. “ dedi.

“Cesur Melis”

Geceye katılan Melis Sezen derin göğüs dekolteli beyaz elbisesi ile en dikkat çeken isimleri arasındaydı. Melis Sezen “Çok heyecanlıyım. Uzun zamandır bu geceyi bekliyorum. Yıldızı parlayan olduğum içinde çok mutluyum. Çünkü hayallerimden biriydi. ” dedi. Dizinin çok farklı bir noktaya gediğini söyleyen oyuncu, “Dizi çok heyecanlı bir şekilde tam gaz devam ediyor. Bambaşka bir ritme giriyoruz. Derin’e hayat verdiğim içinde burada olduğum için ayrı bir mutluyum” diyerek ödül salonuna giriş yaptı.

“Geceye yalnız katıldı”

Geceye katılan eşi ve kızından yoksun katılan Pınar Altuğ “Altın Kelebek benim hayatıma 2003’te girdi. İlk ödülümü 2003’te aldım. Benim hayatımda ayrı bir yeri var. Dolayısıyla burada olmak çok güzel” dedi. Gazetecilerin eşi Yağmur Atacan’ı sorması üzerine Altuğ, “Erkekler takım elbise ve smokin giymek zorunda kaldıkları zaman çok böyle gecelere katılmayı tercih etmiyorlar. Biz görev bölümü yaptık. Yağmur, kızım ile beraber evden izleyecek. Bende buradayım” dedi.

Geceye sevgilisi ile katılan Ozan Dolunay, “sosyal olmaya ihtiyaç duyduğumuz, özlediğimiz zamanlardan birtanesi. Heyecanlıyız. Heyecanla geceyi bekliyoruz” dedi.

Usta oyuncu Perihan Savaş “Yıllardır devam eden Altın Kelebek, bu yılda 1 yıl aradan sonra devam ediyor. Bende ilk Altın Kelebek ödülümü 1973 yılında almıştım. Kadir İnanır’la birlikte Yılın umut vaad eden oyuncusu ödülünü almıştık. İlk alanlardan birisiyim” dedi. Gazetecilerin “Bu yılın umut vaad eden oyuncusu sizce kim?” Sorusuna Savaş, “Çok var. İyi olan kazansın” dedi.

“Umarım şaka olarak kalır”

Geceye damga vuran bir diğer isim pop müziğin önemli isimlerin Edis muhabirlerin “Müziğiniz haricinde dans ve kalçanız çok konuşuldu neler söyleyeceksiniz?” sorusuna “Güzel bir yıl geçiriyorum. Bunları görüyorum duyuyorum ama umarım şaka olarak kalır. “ dedi.

“Aşk bakışları”

Geceye güzel oyuncu Gökçe Bahadır müzisyen sevgilisi Emir Uzun ile birlikte katıldı. İkilinin birbirlerine bakışları dikkatlerden kaçmadı. Gökçe Bahadır “Burada olmak çok keyifli herşey yolunda güzel gidiyor. Yeni yıl için bir plan yapamadık işler güçler var. Şuan için birşey söyleyemiyorum. “ dedi.

Ödül töreninde adeta dekolte yarışı yaşandı. Bunlara katılan bir diğer isimde Melisa Şenolsun oldu. Siyah göğüs dekolteli elbisesi ile katılan Melisa Şenolsun Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı yönündeki haberlere “Bunu burada da soracaksınız yani ben bununla ilgili açıklamamı yaptım. Teşekkür ederim. “ diyerek sorulardan kaçtı.

“Camdaki Kız” dizisi ekibi geceye eksiksiz katıldı. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu “Biz bir hikayeye başladık açıkcası bu kadar sevileceğini düşünmemiştim ama çok mutluyum. Buna vesile olan seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. “ dedi. Feyyaz Şerifoğlu geçtiğimiz günlerde bir kız arkadaşı ile bir kafede yakalanmıştı bu yöndeki sorulara “Bunları daha sonra konuşuruz. “ diyerek cevapsız bıraktı. MAZLUM AYDIN