Magazin 01.02.2018 08:30 Güncelleme: 01.02.2018 08:50

Amerika'dan iş toplantısı için geldi

Aleyna Tilki, önceki gece Emrah Karaduman ile birlikte yemek yediği mekandan ayrılırken gazeteciler ile ayak üstü sohbet etti. "İşle alakalı birkaç toplantı için geldim, 31 mart'ta Bostancı'da konserim var. Onun görüşmelerini yaptık, şimdi de evime gidiyorum" dedi.
Amerika'dan iş toplantısı için geldi


Mesleki ve öğrenim amacı ile Amerika'da eğitim alan genç yıldız Aleyna Tilki, önceki gece Huqqa'da Emrah Karaduman ile birlikte yemek yedi. Gece yarısına yakın mekandan ilk önce Emrah Karaduman ayrılırken, hemen arkasından genç şarkıcı çıktı. Gazeteciler ile ayak üstü sohbet eden Tilki, "İşle alakalı birkaç toplantı için geldim, 31 mart'ta Bostancı'da konserim var. Onun görüşmelerini yaptık, şimdi de evime gidiyorum" dedi. Geçtiğimiz günlerde bir röportajında 'Türkiye beni tanımıyor' diyen genç şarkıcı, "Türkiye beni tanıyor, ama içimdeki o ruhu tanımıyor demek istedim" dedi.

"Çok para harcamıyorum"

Amerika'da yapmak istediği projeler hakkında konuşan popçu, "İngilizce projelerim var, ama ben nokta atışı yapmayı seviyorum" dedi. Geçtiğimiz yıl 'Herkes beni parmak ile gösteriyor' diyen genç Tilki, "Şimdi de Amerika'da parmak ile gösteriliyorum, şahitlerim var. Genelde Asyalı'lar ve siyahiler beni tanıyorlar" şeklinde konuştu. Hakkında çok para harcadığı ve günlük 2000 Bin Dolar2ı bulduğu söylenen Aleyna Tilki, "Harçlıklarımı annem belirliyor, belli bir miktardan fazlasını kesinlikle göndermiyor. Zaten ben çok para harcamam, ama kitap defter kalem gibi ufak şeyleri çok alırım" dedi. Yanına gelen hayranları ile bol bol fotoğraf çektiren popçu, Emrah Karaduman ile birlikte oradan ayrıldı.

"Tarkan'ı sanatımla ikna edebilirim"

Bostancı'da konser verecek olan ve sanatçı dostlarından kimlerin gelmesini istersin sorusuna yanıt veren Tilki, "Tabi ki Tarkan'ın gelmesini isterim, daha tanışmadık ama inşallah ilerleyen zamanlarda tanışmak istiyorum" dedi. Söz yazarlığı yaptığını da belirten Tilki, "Biliyorsunuz söz yazıyorum, tanıştığımız zaman belki o da isterse bir düet çok isterim. Belki Tarkan'ı sanatımla ikna edebilirim" dedi.