Emlak 23.04.2019 03:00

AND Pastel Çocuk Meclisi'nde Söz Çocukların

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018'de yaşamın başladığı ve İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel'de, geçen sene ilkini gerçekleştirdiği ''AND Pastel Çocuk Meclisi''ni yeniden kurdu.
AND Pastel Çocuk Meclisi'nde Söz Çocukların

AND Pastel satış ofisinde gerçekleşen şenlikte oy verme deneyimi yaşayan çocuklar, aynı zamanda aileleri ile gün boyunca atölyelere, yarışmalara ve oyunlara katılarak eğlenceli bir gün geçirdi. Yetişkinlerin de unutulmadığı şenlikte, geçmişten gelen birçok anıya yer verilen AND Çocukluk Müzesi de kuruldu. Geçmişteki mahalle kültürünün yeniden canlandırıldığı müzede anne-babalar da çocukluklarına döndü.

Bu Kampanya Çocukların Kararı

‘’Çocuk Dostu’’ olarak tasarlanan AND Pastel’de, çocukların kendi yaşadıkları çevre hakkında alınan kararlarda etkili olmalarını sağlamak amacıyla kurulan AND Pastel Çocuk Meclisi’yle çocuklar oy pusulaları ile sandığa giderek özgürce karar verme deneyimi yaşadı.

Oyun alanlarının boyanacağı renge karar vermek için sandığa giden çocuklar, seçtikleri bu renk ile süpriz bir kampanyayı da seçmiş oldular. Çocuklar kendi renklerini seçerken, aileleri için %23 indirim ve %0,59 faiz kampanyasını da ailelerine hediye etmiş oldular. Böylelikle Türkiye’de ilk defa bir gayrimenkul şirketinin kampanya kararını çocuklar verdi.

İhtiyaç Sahibi Kardeşlerini De Unutmadılar

AND Pastel’in çocuk sakinleri ihtiyaç sahibi kardeşlerini mutlu etmek için yapacakları yardım konusunu da meclislerinde kararlaştırdı. Çorbada Tuzun Olsun Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine gönderilecek meyve- sebze kararını alan çocuklar aynı zamanda bir okula da kitap gönderimi kararı alarak onların sosyal gelişimlerine de katkı sağlayacaklar.

AND Pastel’de Yaşam Temmuz 2018’de Başladı

Kartal’da Adalar ve deniz manzarasına hakim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çeken AND Pastel, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri ile 7 blok ve 1243 konuttan oluşuyor. İçerisinde okul öncesi eğitim kurumundan, sağlık kurumuna ve alışveriş alanlarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı pek çok fonksiyonu ve sosyal aktivite alanını barındıran AND Pastel’de yaşam Temmuz 2018’de başladı. Kartal bölgesinin en büyük ölçekli projelerinden biri olan AND Pastel, Sign of the City- ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödülün sahibi.