Spor 21.06.2019 16:21

Andy Murray kendisine çiftler partneri bulamayınca...

Andy Murray uzun süren sakatlık döneminin ardından çim kort sezonuyla birlikte yeniden geri dönüş yaptı.
Andy Murray kendisine çiftler partneri bulamayınca...

Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan ve tenisi bırakacağı konuşulan Andy Murray ameliyatın ardından çim kort sezonu ile sahalara dönmeye hazırlanıyor. Avustralya Açık'ta kaybettiği Agut maçının ardından yaptığı ameliyat olan eski dünya 1 numarası Wimbledon öncesi Queens Club Turnuvası'nda boy gösteriyor.

"BİRKAÇ KEZ REDDEDİLDİM"

Andy Murray, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada Wimbledon'da karışık çiftlerde kensidine partner bulamadığını söyledi. İskoç raket, "halihazırda çiftlerde oynayacak olan tekler oyuncularına teklifte bulundum ve şu ana kadar birkaç kez reddedildim. 3 kulvarda oynamak istemediler ki bunu gayet anlıyorum çünkü bu oldukça fazla. Eğer teklerde sonraki turları hedefliyorsanız, 3 kulvarı birden oynamak istemeyebilirsiniz. Ama önce bekleyip nasıl hissettiğimi görmeliyim ve eğer iyi hissediyorsam,o zaman oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

İLK TEKLİF STRYCOVA'DAN

Murray'in kendisine partner bulamadığını açıklamasının ardından ünlü tenisçilerden partnerlik teklifleri yağmaya başladı. İlk olarak Barbora Strycova sosyal medya adresinden yıldız oyuncuya çiftlerde birlikte oynama teklifinde bulundu.

MASHA'DAN ÇAĞRI VAR

Daha sonra Maria Sharapova'da Murray'in çağrısına kayıtsız kalmadı ve twitter adresinden, "Murray'in karışık çiftler partneri aradığını duydum ve bugün özgeçmişimi gönderdim" yazısıyla, Amerika Açık'ta çiftler oynadığı bir video ile birlikte paylaşımda bulundu.