Magazin 19.03.2018 08:05

"Angelina Jolie Pozu Vereyim"

Funda Arar, önceki akşam Kıbrıs Nuh'un Gemisi Deluxe otelde sahne aldı.
"Angelina Jolie Pozu Vereyim"

Derin göğüs ve bacak dekolteli siyah elbisesiyle sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.Objektiflere poz verdiği sırada dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'yi diline dolayan Arar,"Angelina Jolie pozu vereyim" diyerek muhabirlerle şakalaştı.

"Keyifli Güneydoğu turnesi yaptık"
Geçtiğimiz hafta Güneydoğu Anadolu turnesinden dönen Arar,"Çok keyifli bir Güneydoğu turnesi yaptık. Mardin'den başladı. Batman,Malatya, Gaziantep'ten sonra bugünde Kıbrıs'tayız" diye konuştu. Konserlerin Nisan ayında da devam edeceğini söyleyen Arar,"6 Nisan'da Bostancı'dayız. Çok güzel hazırlanıyoruz,orası içinde çok güzel bir repertuvar hazırladık sürprizler olacak konserin sonuna doğru. Çılgın şeyler var"ifadelerini kullandı.

"Aras istemediği için bizde çocuk düşünmüyoruz"
Yoğun iş temposundan dolayı oğlu Aras'a zaman ayıramadığından dert yanan Arar,"İşimiz bu. Bir şekilde hallediyoruz. Aras'ı özlüyorum elbette. Aralarda ben tabi İstanbul'u gidip gelip hasret gidereceğiz" diye konuştu.Konserlerine oğlunu götürmediğini söyleyen Arar'a Aras kardeş istiyor mu? sorusu yöneltilince,"Aras kardeş istemiyor. O istemediği için bizde düşünmüyoruz" diye cevapladı.

"Ayağım 6 hafta alçıda kaldı"
Gaziantep konserinde topuğu kırıldığı halde konserine devam eden Funda Arar'a Çağla Şıkel'in podyumda yürüdüğü sırada ayağı kayarak düştüğü hatırlatılınca Arar,"Gördüm onu kötü düştü, çok profosyönel olduğu için o hemen toparladı. Benim de yine Kıbrıs'ta düştüğüm bir sahnem var. Düştükten sonra ayağım 6 hafta alçıda kalmıştı. Ben alçılı ayakla konser verdim" dedi.