Vakıf Katılım web
Magazin 22.01.2022 04:16

ANLAMLI BULUŞMA

Benim Hikayem adlı şarkısıyla ve Youtube kanalında yayınladığı cover şarkılarıyla Türkiye müzik sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 24 yaşındaki Azerbaycanlı genç şarkıcı ''Nahide Babashli'' ve yayınlamış olduğu projeleriyle uzun yıllardır müzik sektörüne kalıcı ve kaliteli müzik anlayışıyla başarılı işler sunan ''Bahadır Tatlıöz'' yepyeni bir projede bir araya geldi.
ANLAMLI BULUŞMA

Sözü ve müziği Bakhtiyar Alakbarov'a ait olan ''Silemem'' şarkısını düzenlemesi ile yeniden yaratarak modern soundu ile kusursuzlaştıran isim ise ''Bahadır Tatlıöz'' oldu. 

Başarılı ikilinin bir araya gelmesinden doğan müzik dayanışması ve ses renklerinin birbirlerine eşsiz uyumu, şarkının da sözleri ile birlikte sevenlerinin gönlüne dokunarak uzun süre kalıcı bir yer edinecek.

Film tadında sürükleyici bir kliple taçlanan ''Silemem'' projesinin yönetmenliğini ''Bahadır Tatlıöz'' üstlendi. Klipteki masalsı atmosfer, doğanın kaplandığı bembeyaz örtüye eşlik eden sıcacık görüntüler izleyicisinin içini ısıtacak.

''Nahide Babashli'' ve ''Bahadır Tatlıöz''ün yeni projesi''Silemem'' tüm müzik platformlarında ve klibi Nahide Babashli Youtube kanalında yayında!

KLİP İZLEME LİNKİ!

https://www.youtube.com/watch?v=DQP10g5yIBo