Spor 11.01.2019 18:07

Antalyaspor'un Belek Kampı Sona Erdi

Antalyaspor, Arnavutluk ekibi Partizani ile oynadığı hazırlık maçından 1-1 berabere kaldı. Bu maçla Antalyaspor'un kamp dönemi bitti.
Antalyaspor'un Belek Kampı Sona Erdi

Regnum Carya Otel sahasında oynanan karşılaşmaya Antalyaspor, Ruud Boffin, Nazım Sangare, Salih Dursun, Diego Angelo, Aly Cissokho, Zeki Yıldırım, Hakan Özmert, Jean Armel Drole, Doğukan Sinik, Mevlüt Erdinç ve Souleymane Doukara onbiri ile başladı. Maın henüz ilk dakikasında Doğukan Sinik’in attığı golle Akrepler ekip 1-0 öne geçti ve mücadelenin ilk 45 dakikası bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Antalyaspor’da Boffin’in yerine Ozan Evrim Özenç, Diego Angelo’nun yerine Berkay Fındık ile başladı. 46. dakikada Bardhi’nin golüyle skor 1-1 oldu. İlerleyen dakikalarda Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Osman Çelik, Birkan Öksüz, Sergen Yatağan, Charles, Barrada, Harun, Halil İbrahim ve Emrah’a da şans verdi. İkinci yarıda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

Antalyaspor, bu karşılaşma ile Belek kampını tamamladı. Akrepler, 15 Ocak Salı günü, Göztepe ile Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu 1. maçında karşılaşacak.