Magazin 19.10.2018 02:00 Güncelleme: 18.10.2018 22:52

"Arap Dünyasında Ülkemi Tanıtacağım"

Ebru adlı markasıyla sağlık, makyaj ve spor alanında ticarete atılan Ebru Şallı, artık Arap dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.
"Arap Dünyasında Ülkemi Tanıtacağım"

Birleşik Arap Emirlikleri ülkelerinden Riyad, Dubai ve Abu Dabi’de Ebru mağazalarını açacak olan Şallı, “Bu işin milliyetçi yönü olduğunu da düşünüyorum. Ülkemiz adına bir yatırım şirketinin Türk insanına yatırım yapması ve dünyaya açılmasını desteklemesi önemli. Ben oyuncu değilim ama ben de Arap dünyasında pilatesle tanındım ‘Egzersiz yapan kız’ diyorlar orada. Benimle çok çalışan insan var şu an 37 kişiyiz. Vergimizi ödüyoruz istihdam sağlıyoruz” dedi.

 Püf püf başlıyoruz

Kasım ayında ayrıca sabah kuşağında Kanal D ekranlarında pilates ve sağlık programı yapacağını duyuran Şallı, Nişantaşı Grey’de basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Pilates programında adeta slogan haline gelen “Al nefes, ver nefes” sözüyle yakında programa başlayacağını açıklayan Ebru Şallı “Yakında Kanal D’de başlıyoruz. Pilates geri dönüyor bekleniyordu çok soruyordu kadınlar. Televizyon karşısında konforlu ve bedava yani harika bir şey onlar için. Kasım ikinci haftası hafta için her sabah ekranda olacağım. Al nefes ver nefes püf püf başlıyoruz” diyerek heyecanını paylaştı.

 Arap dünyasın beni pilatesle tanıdı

Dubaili bir yatırımcıyla Ebru markasıyla yakında Arap dünyasına açılacağını belirten Şallı, 18 yaşından beri çalıştığını ve başarısının tesadüf olmadığının altını çizdi. Markasını tescil ettirdiğini ve 37 çalışanıyla istihdam sağladığını belirten ünlü model, Arap dünyasına açılarak Türkiye’yi temsil etmesinden dolayı bu duruma milli bir mesele gibi yaklaştığını belirtip şöyle konuştu: “Arap dünyası beni pilatesle tanıdı. Bu işin biraz milliyetçilik yönü de var orada ülkemi temsil edeceğim, burada zaten vergimizi ödüyor, istihdam sağlıyoruz. Özellikle Körfez ülkelerinde mağa zinciri yapacağız. Bir kadının sağlık ve güzellik adına aradığı her şey olacak. Doğal reçeteleri olan güzellik ürünleri, tasarladığım spor kıyafetleri, toplar, lastikler, pilates DVD’leri hepsi aynı konsept içinde yer alacak”

Uğur henüz kıskançlık yapmadı

Ebru Şallı ayrıca nişanlısı Uğur Akkuş’un kendisini desteklediğini ve henüz kıskançlık yapmadığını da belirtip “Öyle şeyler yok kıskançlığı şu ana kadar olmadı henüz. Yavaş yavaş basına alışıyor” dedi.